21 Mayıs 2012 Pazartesi

Muhasebeci ve mali müşavirlere ceza

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği bazı muhasebeci ve serbest muhasebeci mali müşavire ceza verdi.

01 Aralık 2011 Perşembe 09:09
Bu haber 234 kez okundu
Muhasebeci ve mali müşavirlere ceza

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), 11 serbest muhasebeci ve serbest muhasebeci mali müşavire çeşitli sürelerle mesleki faaliyetten alıkoyma cezası ile meslekten çıkarma cezası verdi.

Konuya ilişkin TÜRMOB Disiplin Kurulu Kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Birlik, çeşitli illerin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odalarına kayıtlı 5 serbest muhasebeci mali müşavire çeşitli sürelerle geçici olarak mesleki faaliyetten alıkoyma ve 1 serbest muhasebeci mali müşavire de meslekten çıkarma cezası verdi.

İki serbest muhasebeciye de çeşitli sürelerle geçici olarak mesleki faaliyetten alıkoyma cezası veren Birlik, 3 serbest muhasebeciyi de meslekten çıkardı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    EN ÇOK OKUNANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SAYFALAR

    e-gazete

    KARİKATÜR

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV