21 Mayıs 2012 Pazartesi

Troia Moda Günleri

Troia Moda Günleri kapsamında, Çanakkale'de ünlü mankenlerin yer aldığı defile düzenlendi.

28 Kasım 2011 Pazartesi 13:07
Bu haber 275 kez okundu
Troia Moda Günleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Çanakkale Troia Vakfı, Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği, Çanakkale Girişimci İş Adamları Derneği ile bazı firmaların desteklediği etkinlik kapsamında düzenlenen defile, Anafartalar Spor Salonu'nda yapıldı.

Bu yıl Bulgaristan'da düzenlenen ''Best Model of the World Yarışması''nda dünya ikinciliğini kazanan İbrahim Gayberi, defile öncesi yaptığı açıklamada, Çanakkale'nin çok güzel bir kent olduğunu ve Troia Moda Günleri etkinliğinin kentte olmasının kendisine gurur verdiğini söyledi.

Troia Atı'nın Çanakkale'de olduğunu pek çok kişinin bilmediğini belirten Gayberi, şöyle konuştu:

''Troia filminden dolayı birçok kişi antik kentin Malta'da olduğunu sanıyor. Burada filmde kullanılan kumaşların sponsoru olan firmanın defilesini izleyeceğiz. Bu gurur verici bir şey. Ülkemizde bu tarz etkinliklerin daha çok olması dileriz. Çünkü gerçekten markalaşma yolunda bir şeyler yapmaya başladık. Bunun da bir adımı Troia Moda Günleri etkinlikleridir. Umarız devamı gelir.''

''Best Model Of Turkey'' yarışmasında ''en iyi gülen yüz'' seçilen Hazar Ecer ise Çanakkale'yi çok beğendiğini ifade ederek, ''Çanakkale Türkiye için çok önemli bir tarih. Kültürel açıdan çok önemli bir yer. Troia gibi bir kültür mirası var ve bunu dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Ben de bir Kıbrıslı olarak Türkiye'nin tanıtımı için çaba harcıyorum ve bundan gurur duyuyorum'' dedi.

Bazı moda tasarımcılarının hazırladığı defile 12'si kadın 17 manken tarafından sergilendi.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    EN ÇOK OKUNANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SAYFALAR

    e-gazete

    KARİKATÜR

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV