BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN “BİR FORMA BENDEN SANA KARDEŞİM” ETKİNLİĞİ
Beşiktaş Kulübü’nün Tüpraş Stadyumu’nda düzenlediği “Bir Forma Benden Sana Kardeşim” adlı sosyal sorumluluk etkinliği, siyah-beyazlı camianın dayanışma ve kardeşlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Organizasyona katılan Hatay Beşiktaşlılar Derneği de etkinliğe anlamlı bir destek sundu.
250 öğrenciye forma armağanı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, İstanbul’daki çeşitli okullardan gelen 250 öğrenciye Beşiktaş formaları hediye edildi. Etkinlik boyunca çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, Beşiktaş camiasının birlik ve beraberlik duygusu bir kez daha gözler önüne serildi.
Hatay’dan gelen kardeşlik eli
Etkinliğe katılan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. 6 Şubat depremlerini hatırlatan Yıldız, Beşiktaş’ın ve taraftarlarının, afetin ardından Hatay’a gösterdiği duyarlılığı şu sözlerle ifade etti:
“Deprem felaketinden en ağır etkilenen şehirlerden biri olan Hatay’a, Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaşlı dernekler her zaman gönülden destek sundu. Bugün bu dayanışmanın bir parçası olmak bizim için büyük bir onur. ‘Bir Forma Benden Sana Kardeşim’ projesine biz de katkı sunduk. Başta Beşiktaş Kulübü Başkanımız Sayın Serdal Adalı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”
sosyal sorumluluk vurgusu
“Bir Forma Benden Sana Kardeşim” etkinliği, yalnızca forma dağıtımı değil, aynı zamanda Beşiktaş camiasının toplumsal duyarlılığının da bir göstergesi oldu. Dayanışmanın ve paylaşmanın önemini vurgulayan organizasyon, katılımcıların gönlünde iz bıraktı.
Benzer Haberler
İSKENDERUN'DA TIRIN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN “BİR FORMA BENDEN SANA KARDEŞİM” ETKİNLİĞİ
HATAY'DA KAMYONET AĞAÇLARA ÇARPARAK TARLAYA UÇTU!
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI
SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
HATAY EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR!
HATAY'LI SÖRFÇÜLERDEN 6 MADALYA
HATAY VALİLİĞİ LGS İÇİN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAK