HBB yetkilileri, çevre kirliliğine karşı kararlı bir tutum sergileyerek, temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürme kararı aldıklarını belirtti. Şehirdeki temizlik süreçlerinin, halk sağlığını koruma amacı taşıdığının altını çizen yetkililer, çevre temizliğini sürdürülebilir bir şekilde yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
HBB, Hatay’da Temizlik Seferberliği Başlattı
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehrin yeniden yapılanma sürecinde çevre temizliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, şehrin farklı noktalarında temizlik çalışmalarını gece ve gündüz olarak sürdürüyor.
Özellikle Antakya ve Defne ilçelerinde, yol kenarlarında biriken çamurların trafik güvenliği açısından tehlike yaratmaması için yoğun bir mesai harcanıyor. HBB ekipleri, iş makineleriyle yollarda biriken çamurları temizleyerek trafiğin güvenliğini sağlıyor. Aynı zamanda kaldırım ve yol kenarlarında yapılan temizlikle çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Vakumlu süpürme araçları ve süpürgelerle yapılan temizlik çalışmaları, vatandaşların çevre kirliliğinden etkilenmesini engelliyor.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Puan Durumu
Takım | OM | G | M | P | |
---|---|---|---|---|---|
1 | |||||
2 | |||||
3 | |||||
4 | |||||
5 | |||||
6 | |||||
7 | |||||
8 | |||||
9 | |||||
10 | |||||
11 | |||||
12 | |||||
13 | |||||
14 | |||||
15 | |||||
16 | |||||
17 | |||||
18 | |||||
19 | |||||
20 |
Reklam
Yazarlarımız
-
- Vahap Yüce
- 08 Ocak 2024, 22:37
Benzer Haberler
İSKENDERUN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI : 4 YARALI
İSKENDERUN'DA TIRIN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN “BİR FORMA BENDEN SANA KARDEŞİM” ETKİNLİĞİ
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI
SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
HATAY EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR!
HATAY'LI SÖRFÇÜLERDEN 6 MADALYA
İSKENDERUN EMNİYET PERSONELİNE SINAV SEMİNERİ VERİLDİ