Mehmet Dönmez'e Destek Artıyor
Yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhur İttifakı'nın İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez'e destek giderek artıyor. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Dönmez, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte vatandaşlarla buluştu.
Seçim çalışmaları kapsamında yapılan mahalle ziyaretlerinde, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Alperen Han da eşlik etti.
MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, Dönmez'in genç ve dinamik bir aday olduğunu belirterek, "Başkanımız Mehmet Dönmez'e olan güvenimiz tam. İnşallah birlik ve beraberliğimizle bu seçimi kazanacağız" dedi.
Dönmez ise vatandaşlara hitaben, "Rabbim bizlere sizlere en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Sizden gelecek her isteğe kapım her daim açık. Sizinle sadece 31 Mart'a kadar değil, önümüzdeki 5 yıl boyunca birlikteyiz inşallah. Yapacak çok işimiz var. Sizin Mehmediniz, sizin için emek edecek, mücadele edecek" şeklinde konuştu.
Dönmez, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını ve isteklerini dinleyerek not aldı ve vatandaşlardan yoğun destek gördüğünü ifade etti.
Benzer Haberler
HATAY'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
İSKENDERUN'DA DOĞALGAZ BORUSU PATLADI.
ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
İSKENDERUN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI : 4 YARALI
İSKENDERUN'DA TIRIN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN “BİR FORMA BENDEN SANA KARDEŞİM” ETKİNLİĞİ
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI
SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI