Ganalı Milli futbolcunun idmanda şanssız bir şekilde sakatlanması keyiflei kaçırmıştı. Tecrübeli oyuncunun sakatlığı ile ilgili doktorlardan bilgi alan teknik direktör Volkan Demirel, en kısa sürede idmanlara geri dönmesini temenni etti.
Kevin Soni’nin ligin ilk yarısını kapatması moraller bozmuş, ardından Cristian Atsu’dan gelen haber camianın hayallerini alt üst etmişti.
Hatayspor’a işinsanı Mehmet Güzel tarafından kazandırılan yıldız oyuncunun kariyerinde Porto, Rio Ave, Chelsea, Vittese, Everton, Bournemouth, Málaga, Newcastle United, Al-Raed ve son olarak da Hatayspor’da forma giymeye hazırlanıyor.
Sol kanatta etkili bir isim olan Cristian Atsu’nun forma giydiği zaman takıma pozitif bir enerji vermesi bekleniyor.